KALECİK HABER BLOG SAYFASI

2012 Yılından beri Kalecik İlçemizin tanıtımına katkı sağlayan Kalecik Haber Blog sayfası ile de sizlerin hizmetindeyiz. Kalecik Haberin yayınlarına devam edilmesi için Kalecik Haberin Web Sayfaları olan www.kalecikhbr.com Web Adresimiz ile www.kalecikhaber.net Web saylarımızın düzenli olrak ziyaret edilmesini Blog sayfamızda yer alan haberlerinin ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla sosyal medya platformların paylaşılması ve görülen eksiklikler iile düzeltilmesini istediğiniz kısımların bizlere mesaj yoluyla veya bize ulaşın kısmında yer form ya da info@kalecikhbr.com mail adresine mail yoluyla bildirimde bulunmanızı sizlerden istirham ederiz.

Kalecik Haber olarak şirin ilçemizin zengin tarihi, kültürü, yemekleri, yapılan faaliyet ve çalışmaları sizlere ulaştırmayı hedef ediniyoruz. Çalışmlarımızın devamı için sizlerden destek bekliyor ve blog sayfamızın düzenli olarak ziyaret edilmesini istirham ediyoruz.

Kalecik Haber Blog sayfamızı düzenli olarak takip ederek beğendiğiniz yayimlarimizin alt kısmına yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Ayrıca Sosyal Medya hesaplarımızda paylaşım da yapmayı unutmayın. 

Bizlerin bu sayfaları yapmasına sebep olan ilçemizin tanıtimi için bir nebze destek olmak için haberlerimizi sosyal medya ağlarından paylaşın. 

Kalecik Haber de ve Blog sayfamızda yayimlanmasini istediğiniz haber ve görselleri info@kalecikhbr.com adresine mail olarak göndermeyi unutmayın.

Alakanıza şimdiden teşekkür ederiz.


Yorumlar